masove-otruyennya-na-prikarpatti-viznacheno-scho-yili-usi-postrazhdali

Масове отруєння на Прикарпатті: визначено, що їли усі постраждалі

 • 16303 переглядiв

"У ході епідрозслідування встановлено, що спільними продуктами харчування для всіх потерпілих були салат "Дружба" (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречка, ковбаски в соусі, хліб, чай. Фахівцями Держпродспоживслужби проводяться позапланові перевірки постачальників та виробників харчових продуктів, які були використані для приготування страв на підприємстві, працівники якого постраждали внаслідок спалаху ГКІ", - йдеться у повідомленні з посиланням на дані обласного лабцентру.

Раніше було відібрано зразки харчових продуктів, проби води, змиви з об’єктів довкілля для лабораторних досліджень. Проведено бактеріологічне обстеження хворих, контактних осіб, працівників кухні та заключну дезінфекцію.

Станом на 28 вересня уже 194 людини постраждали внаслідок спалаху ГКІ на Прикарпатті. Стаціонарного лікування потребували 59 осіб. Усі постраждалі – дорослі. Кількість постраждалих з 26 вересня зросла на 70 осіб.

Протиепідемічні, профілактичні заходи та епідеміологічне розслідування тривають.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Нацбанк випускає пам’ятну монету "Славетне місто Запоріжжя"

     • 17543 переглядiв

    У Маріуполі викрили 23-річну жінку, яка продавала своє порновідео

     • 133510 переглядiв

    Ердоган: Вірменія має піти з Карабаху, Азербайджан чекав 30 років

     • 15697 переглядiв

    На Україну може чекати банкопад "Гонтарева 2.0" – нардеп

     • 24260 переглядiв

    Суд по MH17: слухання відклали до листопада

     • 15367 переглядiв

    У Чернівецькій області чоловік згорів у машині

     • 13035 переглядiв