ukenru
masove-otruyennya-na-girskolizhnomu-kurorti-lvivschini-vidkrito-provadzhennya

Масове отруєння на гірськолижному курорті Львівщини: відкрито провадження

 • 17383 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. За фактом отруєння 14 осіб у їдальні одного з відпочинкових комплексів у Сколівському районі, що на Львівщині, у поліції відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Львівській області.

"За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням)", - сказано у повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання - штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Попередньо медики діагностували у пацієнтів "гострий гастрит". Дорослі, після надання їм допомоги, були відпущені з медзакладу, діти поки що перебувають під наглядом лікарів.

Як раніше повідомлялося в УНН, до Сколівської центральної районної лікарні з підозрою на харчове отруєння госпіталізовано 14 осіб (з них 4 дитини), які харчувалися в готелі "Рандеву" у селі Славське Сколівського району.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП