malyar-pro-uspikhi-zsu-na-fronti-mi-prosuvayemos-vorog-ni

Маляр про успіхи ЗСУ на фронті: Ми просуваємось, ворог - ні

 • 1130688 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Просування український військових, на відміну від результатів ворога, є, проте інформація надходить із запізненням у декілька днів з питань безпеки. Успіхи наших військових не вимірюється у кілометрах, як звикли вважати цивільні. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата  

“Це динаміка, коли ворог не може просуватись, які сили вони не застосовували б. Вони викинули величезну кількість техніки, озброєння, загинула величезна кількість людей. Багатомісячна битва за Бахмут була для них найдорожчою, але їм нічого не вдалося. 

Тому коли ми говоримо, що на певному напрямку немає просувань, це не означає, що хтось недопрацював. У жодному разі. 

Інший критерій - кількість знищення особового складу ворога та техніки. Якби це все не знищували, то воно пішло б на нас. 

І на півдні, і на сході знищують близько 100 місць компактного скупчення російських військових. Знищують не менше 10 пунктів управління, близько 20 складів зброї щотижня”, - йдеться у повідомленні. 

Деталі 

З січня ворог не мав особливих успіхів на фронті, окрім міста Бахмут, який вони до кінця не взяли й зараз не можуть з нього вийти

За вимогами безпеки усі повідомлення про просування українських військових публікуються з запізненням на добу-дві. 

На південному фланзі довкола Бахмута в нас є просування. На північному - тривають бої.  

Водночас ворог наступає на Лиманському, Авдіївському та Мар‘їнському напрямках. Там дуже гаряче, але просунутись противник не може. 

На півдні маємо просування. Деталі згодом.

Нагадаємо

Українські військові працювали по ворожих човнах в ніч на вівторок, 4 липня. ЗСУ позбавили окупантів можливості пересуватися по воді.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Маляр про успіхи ЗСУ на фронті: Ми просуваємось, ворог - ні

     • 1130688 переглядiв

    У рф спалахнула масштабна пожежа на лузькій ТЕЦ

     • 696108 переглядiв