ukenru
makron-ya-rishuche-zasudzhuyu-nezakonnu-aneksiyu-rosiyeyu-ukrayinskikh-teritoriy

Макрон: я рішуче засуджую незаконну анексію росією українських територій

 • 115288 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Президент Франції Еммануель Макрон засудив незаконну анексію росією українських територій наголосивши, що це серйозне порушення міжнародного права та українського суверенітету, передає УНН.

Цитата

"Я рішуче засуджую незаконну анексію росією українських областей Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської. Це серйозне порушення міжнародного права та українського суверенітету”, - наголосив Макрон.

Він також додав, що Франція продовжить підтримувати Україну.

“Франція виступає проти цього і продовжить підтримувати Україну, щоб протистояти російській агресії та дозволити Україні відновити свій повний суверенітет над усією її територією”, - додав він.

Нагадаємо 

Президент США Джо Байден відреагував на спроби росії анексувати українські території. Байден заявив, що Сполучені Штати і надалі підтримуватимуть зусилля України щодо відновлення контролю над територіями, захопленими росією.

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон наголосив, що промова російського диктатора володимира путіна - це шахрайство та ганьба. Цивілізований світ не дозволить росії колонізувати Україну та ніколи не визнає фейкові референдуми.

Українські Національні Новини

Політика