lvivyani-perepravlyali-cherez-kordon-ukhilyantiv-za-posvidchennyami-pro-invalidnist

Львів'яни переправляли через кордон ухилянтів за "посвідченнями про інвалідність"

 • 125005 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Національна поліція викрила групу, яка переправляла через кордон ухилянтів за підробленими пенсійними посвідченнями про інвалідність. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Нацполіції.

Цитата

"Протиправний механізм переправлення за кордон чоловіків налагодили два мешканці Львова: вони виготовляли високоякісні підроблені пенсійні посвідчення у зв‘язку з інвалідністю", - йдеться у повідомленні.

Зловмисники знаходили "клієнтів" завдяки рекомендаціям тих, кому вже допомогли незаконно виїхати з України. Така "послуга" коштувала 11 тисяч євро.

Під час обшуку за місцем фактичного перебування підозрюваних у Львові виявлено та вилучено мічені кошти, що передавалися їм під контролем правоохоронців. Також вилучено чотири мільйони гривень, імовірно, отримані за продаж підроблених документів.

Зловмисників затримали, їм повідомлено про підозру у незаконному переправлянні осіб через державний кордон України, вчиненому організованою групою осіб (ч. 3 ст. 332 Кримінального Кодексу України). Санкція передбачає до девʼяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог обстріляв Херсон з лівого берега: є поранені і загиблий

     • 117637 переглядiв

    В готелі у середмісті столиці сталася стрілянина

     • 245060 переглядiв