ukenru
lvivschina-vidmovilasya-vid-masovikh-podiy-na-7-9-travnya-golova-ova-ne-rozumiye-informatsiynogo-azhiotazhu

Львівщина відмовилася від масових подій на 7-9 травня: голова ОВА не розуміє "інформаційного ажіотажу"

 • 185267 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Львівщина відмовилася від масових подій на 7-9 травня - голова Львівської ОВА Максим Козицький вказує, що не можна бути впевненим, що будь-якої миті не прилетить російська ракета, пише УНН.

Цитата

"Масових подій на Львівщині упродовж 7-9 травня ми не плануємо. День пам’яті та примирення будемо відзначати без скупчень людей", - вказав голова ОВА в Telegram.

"Не бачу причин робити інформаційний ажіотаж довкола прийдешніх вихідних. Якщо хтось раптом забув, уже упродовж 72 днів ми не можемо бути впевнені, що будь-якої миті у будь-який населений пункт нашої країни не прилетить російська ракета. Тому протягом цих вихідних, як і щодня, будьте обачними", - зазначив Козицький.

Деталі

Він нагадав, щоб люди не брали у руки підозрілі предмети і повідомляли про підозрілих людей та автівки у поліцію та СБУ. "Якщо бачите, що летить щось підозріле, не фотографуйте, не знімайте на відео, а повідомте про цей об’єкт у чат-бот", - додав він.

Зі слів Козицького, служби працюють у посиленому режимі.

"Комендантська година на території Львівщини, як тривала, так і триватиме: з 23:00 до 06:00", - зазначив голова ОВА.

Доповнення

На 8-9 травня запроваджувати комендантську годину в Києві та області військове командування поки не планує. Місто в ці дні ніяких заходів проводити теж не планує.

Українські Національні Новини

Суспільство