ukenru
lutsenko-vistupaye-za-legalizatsiyu-prostitutsiyi-i-proti-legalizatsiyi-narkotikiv

Луценко виступає за легалізацію проституції і проти легалізації наркотиків

 • 16942 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Генеральний прокурор Юрій Луценко виступає за легалізацію проституції в Україні і проти того, щоб були легалізовані наркотичні засоби. Про це він заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону, повідомляє УНН.

На питання, чи потрібно легалізувати в Україні проституцію, він відповів наступне: "Думаю, що так. Пам'ятаю, що в тому парламенті не знайшлося людини, яка захотіла б бути автором такого закону. Але те, що сьогоднішня проституція є джерелом величезної корупції, в першу чергу, у силовиків і вона дійсно є, треба негайно приймати рішення. Так, це непросто, але тим не менш, треба визнавати реалії і робити їх менш небезпечними для суспільства".

Генпрокурор додав, що проституція під контролем - є більш вигідною для суспільства.

"Проституція під контролем є набагато вигіднішою суспільству ніж її нібито нелегальне процвітання. До речі тут є маленьке питання. Дуже багато вбивств серійних маніяків пов'язані з сексуальним незадоволенням, дуже багато. Я вважаю, що такий закон повинен бути прийнятий. Інше питання - хто і коли посміє це внести в парламент", - заявив Генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко згадав, як вісім місяців жив в авто

На питання, чи потрібно легалізувати наркотики, він відповів: "Тут я категоричний противник".

Як повідомляв УНН, плівки майора Мельниченка, на яких, колишній президент України Леонід Кучма, нібито, дає вказівки про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, є спецоперацією Федеральної служби безпеки Російської Федерації проти Кучми, заявив Луценко.

Українські Національні Новини

Політика