ukenru
luganschina-vorog-vnochi-obstrilyav-zhitlovi-budinki-u-mistechku-pid-lisichanskom

Луганщина: ворог вночі обстріляв житлові будинки у містечку під Лисичанськом

 • 88748 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Уночі російськими окупантами був обстріляний Новодружеськ на Луганщині – зруйновані будинки, місто без газу. А в Лисичанську розмінували ще три багатоповерхівки, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Постраждало містечко, розташоване впритул до Лисичанська, – Новодружеськ. Після опівночі росіяни відкрили вогонь по житловим будинкам. Зайнялися два в центральній частині міста, скільки ще пошкоджено уламками та вибуховою хвилею – встановлюємо. У місті перебито газопровід", - повідомив Гайдай.

Деталі

Зі слів голови ОВА, зранку аварійна служба перевірятиме, як швидко його можна відремонтувати.

"Декілька разів за ніч ворог також обстріляв місто Гірське", - додав Гайдай.

Також, за його словами, учора піротехнічними розрахунками ДСНС у Лисичанську перевірено 10 будинків, які раніше опинялися під обстрілами. "У семи з них залишків вибухонебезпечних предметів не знайдено. Своєчасно виявили нерозірвані реактивні снаряди в трьох будинках. Тепер там безпечно, якщо можна так сказати", - зауважив голова ОВА.

Доповнення

У Генштабі ЗСУ повідомили, що після спроб штурму російськими військами в Рубіжному та Сєвєродонецьку, до місцевої лікарні міста Новоайдар доправили близько 130 поранених окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП