ukenru
luganschina-ne-vidrizana-trasu-lisichansk-bakhmut-ne-perekrito-golova-ova

Луганщина не відрізана, трасу "Лисичанськ-Бахмут" не перекрито – голова ОВА

 • 182570 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що трасу "Лисичанськ-Бахмут" не перекрито, доступ до Лисичанська та Сєвєродонецька є. Інформація, що окупанти нібито відрізали "дорогу життя" не відповідає дійсності. Про це інформує УНН із посиланням на Telegram Гайдая.

Деталі

"Луганщина НЕ відрізана! Траса "Лисичанськ-Бахмут" НЕ перекрита. Доступ до Лисичанська та Сєвєродонецька є. Пообіді ЗМІ почали поширювати новину про те, що окупанти нібито відрізали "дорогу життя". Це не відповідає дійсності", – повідомив Гайдай.

Голова ОВА зазначив, що дорога прострілюється, але сьогодні вже змогли завезти гумвантажі. Станом на 13:00 пересування дорогою можливе.

"Деякі заголовки, взагалі, викликають обурення. Писати "Росіяни перерізали сполучення трасою Лисичанськ-Бахмут. Луганщина в котлі?" безвідповідально і маніпулятивно. Свої припущення залиште при собі. Чи думали ви про те, що буде з рідними захисників, які боронять Луганщину, та родичів тих, хто залишився в області, коли вони це прочитають? Який котел?
Подумайте про людей", – написав Гайдай.

Нагадаємо

За даними Інституту вивчення війни, російські окупанти стягують сили на Луганщину з кількох напрямків: Ізюма, Харкова, Донецька та Запоріжжя.

Українські Національні Новини

Суспільство