ukenru
luganschina-naybilshe-ruynuvan-za-dobu-u-kreminniy-poraneniy-u-rubizhnomu

Луганщина: найбільше руйнувань за добу - у Кремінній, поранений у Рубіжному

 • 113700 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Протягом минулої доби російські окупанти знищили ще 12 будинків у Луганській області. Внаслідок обстрілів у Рубіжному одна людина отримала чисельні осколкові поранення, пише УНН з посиланням на інформацію голови Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Деталі

Найбільше руйнувань за учора - у Кремінній. Два будинки після прямих потраплянь російських снарядів знесені до фундаменту. Ще чотири були охоплені полум’ям – пожежі ліквідували, але чи придатні вони для життя, спірне питання, вказав голова ОВА.

З його слів, ворог стріляє по багатоповерхівках, усвідомлюючи, що там ще залишаються люди.

Гайдай повідомив, що у Рубіжному росіяни поцілили в квартиру. Власника житла вдалося врятувати – у нього чисельні осколкові поранення.

Також 18 квітня в цьому місті, де вже майже нічого не залишилося, зруйнували ще два будинки. Три – у Лисичанську. Поблизу Сєвєродонецька під обстріл потрапив автомобіль. Рятувальники змогли вчасно його відбуксувати в безпечне місце та евакуювати людей, зазначив Гайдай.

Водночас, на території Луганщини та Донеччини захисниками України за минулу добу відбито сім атак ворога, знищено десять танків, вісімнадцять одиниць броньованої та вісім одиниць автомобільної техніки, одну артилерійську систему, а також міномет з розрахунком. Підрозділи ПВО збили один ворожий винищувач Су-30 та чотири безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10», зауважив голова Луганської ОВА.

Доповнення

18 квітня на вечір на Луганщині окупанти зруйнували десять будинків та базу олімпійської підготовки. Щонайменше четверо загиблих в Кремінній.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП