lubinets-zvernuvsia-do-chervonoho-khresta-z-prokhanniam-pro-dopomohu-iz-povernennia-ukrainskykh-ditei-vyvezenykh-do-rf-ta-bilorusii

Лубінець попросив допомоги у Червоного Хреста у поверненні українських дітей вивезених до рф та білорусії

 • 31138 переглядiв

Питання повернення українських громадян, і зокрема дітей, обговорив уповноважений Верховної ради з прав людини Дмитро Лубінець разом із новопризначеним Головою Представництва Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в Україні Девідом Фішером. Про перебіг зустрічі повідомила пресслужба українського омбудсмана,  передає УНН.

Обговорили багато важливих тем та звернувся до Девіда Фішера з повторним проханням посприяти у верифікації українських дітей, яких вивезли до Білорусії або через її територію до рф. Світ не може мовчки дивитися і не реагувати на злочинні дії росії, які вона вчиняє до українського народу залучаючи білорусь!

– наголосив Лубінець.

Нагадаємо

Днями український уповноважений Верховної ради з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до Червоного Хреста та Моніторингової місії ООН після вбивства двох українських військових, які здавалися в полон росіян. Лубінець закликав вжити заходів проти порушень міжнародного права.

Тетяна Салганік

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Атака дронів: в Одесі пролунав вибух - ЗМІ

     • 39825 переглядiв