ukenru
louis-vuitton-stvoriv-futlyar-dlya-kubka-chs-2018

Louis Vuitton створив футляр для кубка ЧС-2018

 • 18269 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Компанія Louis Vuitton приготувала три нових проекти для майбутнього Чемпіонату світу з футболу, який проходитиме в Росії влітку цього року. За словами представників компанії, це було зроблено відповідно до домовленостей з Міжнародною федерацією футболу (FIFA), передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Louis Vuitton оголошує про співпрацю з FIFA в рамках Чемпіонату світу з футболу в Росії. Уже втретє - після світових футбольних першостей в ПАР і Бразилії - Louis Vuitton відзначає свою участь у важливому спортивній події світу абсолютно новими проектами", - розповіли представники компанії.

Майстри компанії виготовили футляр для перевезення кубка ЧС-2018. Головний трофей світової першості буде продемонстрований на першому і фінальному матчах ЧС-2018.

Ще одна фірмова скриня призначена для колекції з 13 офіційних м'ячів всіх чемпіонатів світу з футболу починаючи з 1970 року. М'ячі виготовлені компанією Adidas. У колекцію увійде ще один м'яч, створений будинком Louis Vuitton спеціально до майбутньої першості.

До чемпіонату також підготовлена спеціальна колекція ексклюзивних версій сумок Keepall і Apollo. Вони представлені в кольорах національних прапорів 35 країн. Ця лімітована колекція включає також шкіряні вироби Louis Vuitton.

Як повідомляв УНН, Міністерство закордонних справ України зробило заяву у зв’язку з проведенням у РФ фінальної частини чемпіонату світу з футболу, наполегливо рекомендувавши українцям не їздити до Росії на ці змагання.

Українські Національні Новини

Новини Світу