london-zayaviv-scho-zakhid-maye-podvoyiti-pidtrimku-ukrayini

Лондон заявив, що Захід має подвоїти підтримку України

 • 113122 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Країни, що виступають проти російської війни, мають подвоїти підтримку України, зокрема надати більше важкої зброї. Про це заявила міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс, інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Трасс наголосила на тому, що необхідно не допустити перемоги російського диктатора володимира путіна, інакше він використає війну як каталізатор нового порядку безпеки у світі.

“Якщо путіну це вдасться, у Європі будуть невимовні подальші нещастя та жахливі наслідки по всьому світу. Ми більше ніколи не будемо відчувати себе в безпеці. Тому ми повинні бути готові до довгого шляху та подвоїти нашу підтримку України”, - сказала вона.

Трасс окреслила новий підхід, який полягає у збільшенні фінансування сектору оборони та зменшенні економічної залежності від країн-агресорів.

“Давайте будемо чесними. Архітектура, яка була створена для гарантії миру та процвітання, підвела Україну”, - заявила вона.

“Нам потрібен новий підхід, який поєднує жорстку воєнну та економічну безпеку та створює міцніші глобальні альянси. Такий, де вільні нації є більш наполегливими та впевненими в собі", - додала Трасс.

Раніше

Рада ЄС потроїла фінансування до 1,5 млрд євро у межах Європейського фонду миру для України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Лондон заявив, що Захід має подвоїти підтримку України

     • 113122 переглядiв

    Нічні вибухи у Полтаві: на вулиці знайшли залишки від РПГ

     • 499525 переглядiв