ukenru
litak-z-yevropeyskimi-ministrami-ne-distavsya-mariupolya

Літак з європейськими міністрами не дістався Маріуполя

 • 9908 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Екіпаж літака, що прямував до Маріуполя з міністрами закордонних справ України, Польщі, Литви, Латвії та Естонії, прийняв рішення повернутися через погодні умови. Про це на своїй сторінці у Twitter написав міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає УНН.

"Незважаючи на важкі погодні умови, спробували долетіти до Маріуполя. Екіпаж прийняв рішення повернутися. Дуже хотів показати нашим партнерам пустий Маріупольський порт, наслідки російської економічної блокади Приазов’я. Цього разу зв’яжемося з тими, хто нас чекав у Маріуполі, через відеозв’язок", - написав міністр.

Нагадаємо, 15 січня міністр закордонних справ України Павло Клімкін разом зі своїми колегами з Литви Лінасом Лінкявічюсом, Латвії Едгарсом Рінкевичсом, Естонії Свеном Міксером та Польщі Яцеком Чапутовічем мали здійснити робочу поїздку до Маріуполя з метою ознайомлення з актуальною соціальною та економічною ситуацією, ускладненою російською агресією, зокрема створенням перешкод свободі мореплавства через Керченську протоку до портів Бердянська та Маріуполя.

Українські Національні Новини

Політика