ukenru
list-proti-getmantseva-dominos-pizza-navit-ne-znala-scho-ye-pidpisantom-zvernennya-do-prezidenta-zelenskogo

Лист проти Гетманцева: “Domino’s Pizza” навіть не знала, що є підписантом звернення до Президента Зеленського

 • 326975 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Підпис кур’єра компанії "Domino’s Pizza” Дениса Купріянова під листом за відставку голови податкового Комітету ВР, секретаря Нацради Відновлення Данила Гетманцева є особистою позицією співробітника компанії, попередньо не узгодженою із керівництвом “Domino’s Pizza”. Про це УНН повідомили у пресслужбі "Domino’s”. Підпис Купріянова у даному листі міститься під номером 1074.

Цитата

"ТОВ Домінос Піцца Юкрейн не причетна до даного листа-звернення", - повідомили у компанії, наголошуючи, що Купріянов підписав вказаний лист із власної ініціативи.

Нагадаємо

Низка бізнесменів України підписали відкритий лист до Президента України Володимира Зеленського за відставку Данила Гетманцева.

Водночас журналісти-розслідувачі, що об’єдналися під гаслом "Кому це вигідно?“, вирішили з’ясувати, чи існує хоча б якась модерація підписників аби уникнути так званої “ботоферми”.

Для цього — зареєстрували понад 10 неіснуючих компаній, серед яких була й компанія OCHE (в перекладі з італійської — Гуси, з якими зараз активно асоціюють пана Гетманцева через його фразу про гусей) — номер у списку 17429. Виявилося, що ніякої перевірки на реальність компаній — немає. Тому всі боти, серед яких й OCHE, — наразі присутні у переліку тих, хто підтримує відставку пана Гетманцева з його посад.

На думку юриста Ростислава Кравця, збір підписів за відставку Гетманцева не можна вважати об’єктивним.

"Збір підписів через форму, розміщену на Google-диску, не можна вважати об’єктивним. Тому що, по-перше, таким чином не можна ідентифікувати реальність осіб. А по-друге, не можна перевірити реальність голосування. Адже зареєструвати може будь-хто, під будь-яким іменем" — каже Кравець.

Українські Національні Новини

Суспільство