lisova-pozhezha-u-turetskomu-izmiri-diishla-do-naselenykh-punktiv

Лісова пожежа у турецькому Ізмірі дійшла до населених пунктів

 • 17813 переглядiв

У турецькому Ізмірі велика лісова пожежа через сильний вітер дісталася населених пунктів. До гасіння залучено 7 літаків, 16 вертольотів та іншу техніку, інформації про постраждалих наразі немає.

У турецькому Ізмірі сталася велика лісова пожежа. Через сильний вітер вогонь дістався населених пунктів. У гасінні задіяні літаки та вертольоти, повідомляє телеканал A Haber, передає УНН.

Деталі

Загоряння сталися у лісовій місцевості в районах Газіємір та Буджа вчора, 18 липня. На цьому фоні виникли збої у роботі міжнародного аеропорту в Ізмірі. Надвечір полум'я досягло житлових кварталів. Інформації про постраждалих наразі немає.

До гасіння залучили сім літаків, 16 вертольотів, 35 наземних транспортних засобів, 11 машин для підвезення води та чотири бульдозери. З настанням темряви до району пожежі також прибули два вертольоти нічного бачення.

Великі лісові пожежі щорічно спалахують у Туреччині влітку. У 2023 році спалахи охопили кілька провінцій. Росія направила для допомоги у гасінні два літаки Бе-200НС.

На території уральського заводу, що виробляє САУ, спалахнула потужна пожежа18.07.24, 12:40

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Jerusalem Post: У центрі Тель-Авіва стався потужний вибух

     • 16089 переглядiв

    Під час заворушень у Бангладеш загинули 32 людини

     • 32102 переглядiв

    Центр Одеси без води через прорив водопроводу

     • 13910 переглядiв