ukenru
lishe-troye-z-12-kandidativ-u-prezidenti-vidkrili-rakhunki-viborchikh-fondiv

Лише троє з 12 кандидатів у президенти відкрили рахунки виборчих фондів

 • 13016 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. На сьогоднішній день ЦВК зареєструвала 12 кандидатів у президенти, з них лише троє відкрили рахунки виборчих фондів. Про це Арсен Аваков заявив під час робочої поїздки на Харківщину. Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України, передає УНН.

"Із 12 зареєстрованих кандидатів рахунки виборчих фондів відкрили лише троє, а вулиці наших міст заповнила політична реклама, яка може фінансуватися винятково з передвиборчого фонду. Він має наповнюватися коштами прозорого походження. Це значить, що більшість кандидатів вже порушують закон", - наголосив Арсен Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку виборчої кампанії поліція зафіксувала 124 повідомлення про події, пов'язані з виборами

Правоохоронні органи дотримуються закону і не будуть йти на поступки.

Радник міністра Іван Варченко зазначив, що вибори в Україні повинні стати еталоном демократичності.

"Я хотів звернутися до штабів кандидатів. Зробіть все можливе, щоб ця виборча кампанія стала зразковою. Не вдавайтеся до брудних технологій та механізмів провокацій. Цим самим ви робите нашу країну слабшою", - наголосив Іван Варченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія готується до втручання у вибори в Україні

Арсен Аваков домовився з главою ХОДА Юлією Світличною про організацію системи контролю за порушеннями та забезпечення законності виборів та подякував за всебічну підтримку.

Нагадаємо, очільник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про забезпечення законності проведення виборчого процесу виборів  Президента України.

Українські Національні Новини

Політика