likvidatsiya-nichnikh-obstriliv-cherkaschini-narazi-12-tisyach-zhiteliv-bez-vodi

Ліквідація наслідків нічних обстрілів Черкащини: наразі 12 тисяч жителів без води

 • 801850 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець опублікував відо та фото наслідків нічних ворожих обстрілів міста Сміла, та розповів поточну ситуацію, передає УНН.

Деталі

У місті триває ліквідація наслідків ворожих атак. Разом із міською владою, профільними службами скоординували подальшу роботу.

Голова ОВА нагадав, що вдосвіта дві російські ракети поцілили по територіях абсолютно цивільних, мирних об’єктів: підприємства з виробництва кераміки та лікарні.

"Тільки дивом ніхто не постраждав. Однак пошкоджено будівлі, зокрема вибуховою хвилею вибиті вікна, осколками понівечено дахи – обраховуємо всі збитки. Також уражено мережі водо- і теплопостачання. Без води наразі 12 тисяч жителів", - повідомив Табурець.

Головне завдання зараз відновити подання води на місто. Ремонтні роботи вже тривають. Орієнтовно це займе 4-5 діб, зазначив керманич.

"Прошу жителів слідкувати за повідомленнями міської влади: де подання води відбуватиметься за графіком, де і коли – буде підвезення. Для постраждалого медзакладу разом із ДСНС області ми це питання закрили", - зауважив він. 

Доповнення

Сьогодні вночі росіяни здійснили масована ракетна атака на українські міста. Пошкоджені житлові будинки, освітні та медичні заклади у 8-ми регіонах. Є постраждалі та загиблі. Ворог у ніч на 15 серпня атакував зокрема Дніпропетровщину, Черкащину, Волинь та Львівщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ракетах, якими росія обстріляла вночі Україну, можуть бути іноземні мікросхеми - Єрмак

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака рф на Львівщину: пошкоджені близько 120 будинків

     • 791308 переглядiв