likvidatsiia-naslidkiv-nehody-na-mykolaivshchyni-vidkryly-chastynu-avtoshliakhiv-i-vidnovyly-elektropostachannia-u-maizhe-sotni-naselenykh-punktiv

Ліквідація наслідків негоди на Миколаївщині: відкрили частину автошляхів і відновили електропостачання у майже сотні населених пунктів

 • 29106 переглядiв

На Миколаївщині комунальники активно працюють над ліквідацією наслідків негоди очищують автошляхи та тепло- та електропостачання.

На Миколаївщині комунальники активно працюють над ліквідацією наслідків негоди - очищують автошляхи та тепло- та електропостачання. Про це під час брифінгу розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає УНН.

Деталі 

За його словами, наразі відкритий проїзд для всіх видів транспорту на наступних автодорогах: до Києва по Н-24, до Одеси по М-14, по Т-15-06 від Миколаєва до Берізок, до Очакова та Рибаківки – Т-15-07, Т-15-13 та Т-15-15.

Кім зауважив, що для легкого транспорту проїзд відкритий по М-13 Кропивницький – Платонове (на м. Кишинів), Р-75 Криве Озеро – Первомайськ – Доманівка, Т-15-04 Первомайськ – Новоукраїнка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні окупованих населених пунктів України лишились без світла: росіяни не можуть впоратись з наслідками негоди

Загалом, за минулу ніч, згідно з даними "Миколаївобленерго", було відновлено живлення 10 тисячам споживачів. Роботи тривають і в очікуванні ще 98 населених пунктів та 9 частково. Загалом над відновленням електропостачання в області працює 112 бригад АТ "Миколаївобленерго".

Зазначається, що на території області функціонують 402 "Пункти незламності", які виконують у тому числі і функції пунктів обігріву.

Доповнення 

Згідно з даними ДСНС Миколаївської області зі снігових заметів вивільнено 137 одиниць автотранспорту, у тому числі 6 автомобілів швидкої медичної допомоги, евакуйовано 368 осіб, у тому числі 37 дітей. До ліквідації наслідків негоди залучено  64 одиниці техніки, 133 рятувальники.

Нагадаємо 

Днями на території України вирувала негода, яку приніс південний циклон. За словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, негода в Україні призвела до 10 загиблих і 23 постраждалих, у тому числі двох дітей. Рятувальні роботи тривають, дороги розчищають, а постраждалі регіони реагують на перебої в електропостачанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ситуація з проїздом автотранспорту поліпшується": у ДСНС повідомили, як справляються з наслідками снігопадів

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Міноборони України та ЗСУ запровадили вже 280 стандартів НАТО

     • 28806 переглядiв