ukenru
likvidator-avariyi-na-chaes-vigrav-100-tisyach-grn-v-lotereyu

Ліквідатор аварії на ЧАЕС виграв 100 тисяч грн в лотерею

 • 6906 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. У популярній електронній миттєвій лотереї “ХТО ТАМ” пенсіонеру із Закарпатської області пощастило виграти 100 тисяч гривень. Про це повідомив оператор державних лотерей “М.С.Л.”, передає УНН.

Виграшний лотерейний квиток переможець на ім’я Володимир придбав 6 жовтня у магазині “Гастроном” в місті Виноградів за адресою: вулиця Миру, 14.

“Що дивно — я виграв з першого ж квитка, який придбав у той день! Прийшов на точку, купив “ХТО ТАМ” й одразу віддав його розповсюджувачеві для перевірки. Той аж зніяковів, розгубився від тієї кількості нулів, що відобразилися на терміналі — спочатку подумав, що я виграв мільйон. Нехай мій виграш не склав мільйон гривень, але я надзвичайно радий, що мені пощастило на сто тисяч. Я сів, порахував і вийшло, що цей виграш дорівнює моїй пенсії майже за 10 років, уявляєте?”, - прокоментував свій виграш переможець.

За своє життя він встиг побувати ліквідатором аварії на ЧАЕС, узяти участь у війні в Афганістані та навіть зараз хоче використати свої навички та досвід в АТО. На превеликий жаль, останнім часом стан здоров’я пана Володимира значно погіршився, тож тепер пенсіонер змушений приділяти цьому питанню окрему увагу.

Саме на покращення свого здоров’я переможець і планує використати лотерейний приз.

Українські Національні Новини

Суспільство