ukenru
likari-pochinayut-trenuvati-balukha-do-samostiynogo-dikhannya-nardep

Лікарі починають тренувати Балуха до самостійного дихання - нардеп

 • 12175 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Стан звільненого з російської в’язниці українського політв’язня Володимира Балуха, який потрапив у лікарню після побиття, залишається стабільним, без погіршення, чоловіка починають поступово тренувати до самостійного дихання. Про це повідомила народний депутат Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вже третій тиждень наш Володя Балух знаходиться в лікарні після злодійського нападу. Новини від лікуючих лікарів: "Пацієнт стабільний, без погіршення. Повної свідомості ще немає. Починаємо поступово тренувати до самостійного дихання", - написала Геращенко.

Нагадаємо, 19 вересня Дніпровський районний суд заарештував на 2 місяці підозрюваного у заподіянні тяжких травм Володимиру Балуху.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Як повідомляв УНН, поліція затримала підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень Володимирові Балуху.

За інформацією столичної прокуратури, це 32-річний житель Київської області.

Як встановило слідство, між потерпілим та підозрюваним виник словесний конфлікт. Чоловік наніс Володимиру Балуху удар ногою в спину, внаслідок чого останній впав на бетонне покриття пішохідної доріжки, вдарившись при цьому головою.

У пресслужбі Нацполіції наголосили, що “зловмисник втік, не надавши постраждалому допомогу”. Внаслідок вищевказаних дій Балух отримав тяжкі травми та вранці був госпіталізований до лікарні.

Українські Національні Новини

Суспільство