lider-norvezkoyi-partiyi-yde-u-vidstavku-pislya-kradizhki-sontsezakhisnikh-okulyariv

Лідер норвезької партії йде у відставку після крадіжки сонцезахисних окулярів

 • 279999 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. У Норвегії політик Бйорнар Мокснес оголосив у понеділок, що йде у відставку з посади лідера Червоної партії після оприлюднення інформації про крадіжку сонцезахисних окуляри, пише Аftenbladet, пише УНН.

Деталі

На початку липня Бйорнар Мокснес пішов на лікарняний після того, як стало відомо, що його спіймали на крадіжці сонцезахисних окулярів Hugo Boss в аеропорту Гардермуен. У вівторок, 18 липня, він продовжив свій лікарняний до вівторка, 25 липня, а в понеділок вранці оголосив на своїй сторінці у Facebook, що йде у відставку з посади лідера партії.

«Сьогодні я прощаюся з посадою лідера Червоної партії. Це була неймовірна подорож протягом одинадцяти років, і я скажу більше про це, але спочатку про головну подію літа: я взяв ті сонцезахисні окуляри з крамниці в Гардермуені. Я зробив велику помилку і посилив її тим, як я поводився після цього. Я дуже шкодую про це і хочу вибачитися», - написав Мокснес.

Він додав, що продовжуватиме брати участь у роботі як член Червоної партії і як член парламенту в майбутньому.

За словами Мокснеса, є дві причини його відставки.

"По-перше, я не хочу, щоб мої помилки впливали на найближчих мені людей. Одна справа, коли я чую про них, але зовсім інша, коли вони впливають на тих, кого я люблю найбільше. Я також хочу зробити все, що в моїх силах, щоб змусити членів і представників профспілок по всій країні говорити про політику", - зазначив він.

Додамо

Крадіжка сталася 16 червня цього року, під час приватної поїздки Мокснеса. Сам він сказав, що забув про окуляри, коли виходив з магазину, у той час як поліція вважає, що він вкрав їх навмисно. Згодом політик погодився оплатити штраф на штраф обсягом майже 300 доларів США.

Про цей випадок розповіли ЗМІ 30 червня. На пресконференції наступного дня після того, як історія набула розголосу, Мокснес назвав інцидент прикрим і вибачився. Згодом він кілька разів змінював своє пояснення того, що сталося в магазині в аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Великій Британії чоловіка засудили за крадіжку майже 200 000 шоколадних яєць

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Рекордні дощі у Києві зафіксували вдруге за липень

     • 661097 переглядiв

    За тиждень на воді загинуло ще 38 осіб, з яких 5 дітей - ДСНС

     • 147817 переглядiв