ukenru
lehkyi-i-zruchnyi-dostup-do-aktualnykh-dokumentiv-mkhp-vprovadyla-u-vlasnomu-ryteili-tsyfrovyi-kutochok-spozhyvacha

Легкий і зручний доступ до актуальних документів: МХП впровадила у власному ритейлі цифровий куточок споживача

 • 53645 переглядiв

МХП впровадила цифровий куточок споживача з QR-кодами у своїх роздрібних магазинах, що забезпечує легкий та зручний доступ для клієнтів.

Компанія МХП впровадила у власному ритейлі цифровий куточок споживача, передає УНН із посиланням на пресслужбу компанії.

Деталі

Цифровий куточок споживача впроваджено у магазинах "Мʼясомаркет" і закладах безпечного фастфуду Döner Маркет.

Компанія відмовилася від громіздкого паперового куточка споживача й замінила його на сучасний інструмент із QR-кодом з посиланням на сайт. Там замість безлічі паперових в електронному вигляді розміщені усі необхідні документи, щоб кожен покупець мав доступ до повної інформації про продавця і безпечні умови обігу продукції.

"Це продовження стратегії чесності та відкритості МХП зі своїми клієнтами, що є запорукою тривалих стосунків між виробником/продавцем та споживачем.

Цифровий формат куточка споживача дає змогу виконати вимоги законодавства і водночас забезпечити споживачам легкий і зручний доступ до актуальної документації.

У випадку, якщо споживач не має смартфона, працівники закладів обов’язково допоможуть і відсканують код своїм смартфоном, щоб споживач ознайомився з інформацією", - уточнили в МХП.

В компанії нагадують, що наявність куточка споживача у закладах торгівлі та громадського харчування є законодавчою вимогою щодо захисту прав споживачів.

"Проте часто в закладах фізично не вистачає місця для розміщення стенду, він може виглядати не естетично, а також постійно виникає необхідність фізично оновлювати застарілі документи на актуальні.

Цифровий підхід забезпечив можливість в режимі реального часу контролювати наявність та актуальність всіх документів та за потреби оновлювати їх за лічені хвилини", - йдеться у повідомленні.

У планах компанії найближчим часом поділитися цим інструментом з партнерами-франчайзі для створення цифрового куточка у їхніх торгових точках по всій Україні.

Довідка

МХП — міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, виробник якісних і смачних продуктів харчування, що покращують життя споживачів. Розвиває понад 15 продуктових брендів, зокрема "Наша Ряба", "Апетитна", "Легко!", "Бащинський", Skott Smeat, LaStrava, РябChick та інші. Спільно з партнерами компанія відкрила по всій Україні 1500 торгових точок різного спрямування. Це мережа магазинів "Мʼясомаркет".

Лілія Подоляк

Новини Бізнесу