ukenru
legkovik-zitknuvsya-z-mikroavtobusom-i-zgoriv-vosmero-travmovanikh

Легковик зіткнувся з мікроавтобусом і згорів, восьмеро травмованих

 • 8134 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Восьмеро людей отримали травми у результаті зіткнення двох автомобілів на Тернопільщині. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП в області.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася у суботу, 20 липня, близько 21 години поблизу села Торське Заліщицького району. На автодорозі не розминулися автомобілі Renault Logan та Renault Trafic.

За попередніми даними, 63-річний житель Борщівського району, керуючи автомобілем Renault Logan, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з Renault Trafic. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водій легківки та двоє його пасажирів – 40-річна жінка та 18-річна дівчина.

Травми також зазнали 5 осіб, які перебували у мікроавтобусі, серед них двоє неповнолітніх: 8-річний хлопчик та 15-річна дівчина. Усіх потерпілих шпиталізували до лікарні. У них діагностували легкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Внаслідок зіткнення автомобіль Renault Logan згорів на місці пригоди.

У водіїв відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

Нагадаємо, в Ізюмі сталася ДТП із поліцейським автомобілем, є постраждалі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП