ukenru
legki-tilesni-ushkodzhennya-ta-khuliganstvo-golovi-vasilkivskoyi-rda-zaochno-povidomili-pro-pidozru

Легкі тілесні ушкодження та хуліганство: голові Васильківської райради заочно повідомили про підозру

 • 12714 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Голову Васильківської районної ради заочно повідомлено про підозру у зв’язку з нанесенням легких тілесних ушкоджень та хуліганством. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Як повідомили у прес-службі, 34-річна голова Васильківської районної ради неодноразово викликалася до прокуратури міста Києва для оголошення підозри у заподіянні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, а також хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувались особливою зухвалістю.

"Слідством встановлено три епізоди злочинних дій останньої, а саме нанесення своєму чоловікові на грунті ревнощів легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю відносно свекрухи похилого віку за місцем її проживання, а також спричиненні легких тілесних ушкоджень жінці-консьєржу цього ж будинку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двом депутатам повідомили про підозру за проведення "референдуму" за "ЛНР"

З урахуванням викладеного, а також достатніх доказів для підозри особи у вчиненні злочинів, голова районної ради неодноразово викликалася до прокуратури міста Києва з метою оголошення їй підозри відповідно ст. 481 КПК України, проте на виклики безпричинно не з’являлася.

Зважаючи на це, 27.06.2018 прокуратурою міста Києва зловмисницю заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 125, ч. 1 ст. 296 КК України та направлено підозру за місцем роботи, а також проживання останньої згідно вимог чинного законодавства.

Раніше у мережі з’явилося відео за участі голови Васильківської районної ради Наталії Баласинович, яка нецензурно висловлювалася у бік правоохоронців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП