legendarniy-amerikanskiy-spivak-toni-bennett-pomer-u-vitsi-96-rokiv

Легендарний американський співак Тоні Беннетт помер у віці 96 років

 • 223513 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Тоні Беннетт, відомий американський співак, який мав незмінний хіт "I Left My Heart in San Francisco", помер у п'ятницю, повідомив його публіцист, пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

У 2016 році Тоні Беннетт було діагностовано хворобу Альцгеймера. 

Виконавець проживав 96 років і останні роки свого життя перебував у Нью-Йорку, активно записуючи музику. 

Президент Джо Байден у п’ятницю заявив, що життя Беннетта було «легендарним». Він додав: «Тоні Беннетт не просто співав класику – він сам був американським класиком».  

Серед живих родичів Тоні Беннета залишилися його дружина Сюзан Беннетт, сини Денні та Дей Беннети, доньки Йоганна Беннетт і Антонія Беннетт, а також дев'ятеро онуків. 

Доповнення 

У 2016 році Тоні Беннетт відзначив своє 90-річчя за участю таких знаменитостей, як Брюс Вілліс і Джон Траволта, на вечірці, яка відбулася в Нью-Йорку. На честь його ювілею також було організовано світлове шоу на Емпайр-Стейт-Білдінгу. Того ж року Тоні Беннетт випустив мемуари під назвою «Just Getting Started». 

На початку 2021 року Тоні Беннетт розкрив публіці, що у 2016 році йому було поставлено діагноз «хвороба Альцгеймера», але навіть після цього він продовжував записувати музику. Він поділився думкою в Twitter: «Життя — це подарунок — навіть з хворобою Альцгеймера».

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі