ukenru
lavrov-chim-dovshe-kiyiv-vidmovlyayetsya-vid-peregovoriv-tim-vazhche-bude-domovlyatisya

лавров: чим довше Київ відмовляється від переговорів, тим важче буде домовлятися

 • 255547 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Міністр закордонних справ росії сергій лавров під час виступу на засіданні Генасамблеї ООН заявив, що росія не робитиме перших кроків назустріч діалогу із Заходом, він сказав, що чим довше Київ відмовляється від переговорів, тим важче буде домовлятися, передає УНН.

Цитата

"Ми від контактів (із Заходом - ред.) не відмовляємося, і коли надходять відповідні пропозиції, ми погоджуємося. Хочуть наші партнери потихеньку зустрітися, щоб ніхто про це не дізнався, будь ласка. Але в ситуації, в якій ми зараз перебуваємо, росія не буде робити жодних перших кроків", - заявив він.

Деталі

Крім цього, Лавров сказав, що рф не відмовляється від переговорів з Україною, "але ті, хто відмовляються, повинні розуміти, що, чим довше вони відмовляються, тим важче, у підсумку, буде домовлятися".

Голова МЗС рф також поскаржився, що Захід "закотив істерику" через так звані "референдуми" на окупованих росією територіях України.

Доповнення 

лавров під час виступу на засіданні Генасамблеї ООН заявив, що "країни Заходу відкрито говорять про намір розчленувати росію і досягти її зникнення з політичної карти світу".

Українські Національні Новини

Політика