ukenru
latviya-ne-prodovzhit-posvidku-na-postiyne-prozhivannya-dlya-rosiyan-vlasnikiv-nerukhomosti

Латвія не продовжить посвідку на постійне проживання для росіян-власників нерухомості

 • 151409 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Парламент Латвії в остаточному читанні затвердив поправки, що посилюють умови продовження посвідок на постійне проживання для громадян Росії, а також фактично запровадив заборону на видачу росіянам робочих віз. Посилено і правила продовження таких посвідок для громадян Білорусі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Delfi.

Деталі

Громадяни Росії, згідно з новою редакцією імміграційного закону, більше не зможуть отримувати довгострокову візу для роботи в Латвії. Загалом ця поправка означає, що громадяни Росії не зможуть влаштовуватися в Латвії на роботу і не отримають візу.

Обмежено кількість підстав для отримання та продовження громадянами Росії посвідки на проживання в країні. Йдеться про родинні зв'язки з громадянами (або негромадянами — постійними жителями) Латвії, участь у наукових проектах, а також випадки, коли видача посвідки пов'язана з гуманітарними міркуваннями або відповідає інтересам Латвії. Посвідки на проживання на підставі купівлі нерухомості в Латвії чи інвестицій у регіон — раніше дуже популярні серед росіян, тепер їх не продовжуватимуть взагалі.

Деталі

Фінляндія готується запровадити повну заборону на в'їзд для росіян.

Українські Національні Новини

Новини Світу