kyivstar-vidnovyv-dostup-do-mobilnoho-internetu-na-vsii-pidkontrolnii-terytorii-ukrainy

Київстар відновив доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній території України

 • 51520 переглядiв

Київстар відновив мобільний інтернет, включаючи 4G, на підконтрольних йому територіях України, стабілізація мережі, як очікується, покращить якість послуг; поступово повертається міжнародний роумінг та інші послуги.

Київстар увімкнув доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній території Україні, зокрема і в стандарті 4G. Про це повідомили у пресслужбі оператора, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що послуга працює в усіх стандартах зв’язку, в тому числі 4G.

Послуга може працювати із зменшеною швидкістю, однак по мірі стабілізації роботи мережі, її якість покращуватиметься. За минулу добу також відновлено послуги міжнародного роумінгу. А ще раніше – послуги голосового зв`язку та фіксованого інтернету.

За даними Київстару, понад 95% базових станцій мобільного зв`язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані.

Інформування про 100% працездатність сервісів, компанія робитиме після всіх стабілізаційних заходів.

Київстар пояснив масштабний збій потужною хакерською атакою12.12.23, 12:57

Станом на тепер компанія працює над запуском послуг SMS та відновлення доступу до системи "Мій Київстар". У деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі із зв`язком, та спеціалісти компанії їх оперативно усувають.

Якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити "авіа" режим. Також допомагає вибір мережі Київстар у налаштуваннях телефону

йдеться у повідомленні.

Одночасно компанія інформує, що нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв’язку через хакерську атаку, буде здійснено лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг.

Нагадаємо

12 грудня потужна хакерська атака на українську мобільну мережу "Київстар" спричинила перебої в роботі та технічні проблеми; компанія працює над відновленням і виплатить компенсації постраждалим абонентам.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Міноборони спростило списання аптечок у війську

     • 51089 переглядiв