kyivstar-usunuv-skladnoshchi-zi-zviazkom-yaki-vynykly-zranku

"Київстар" усунув складнощі зі зв'язком, які виникли зранку

 • 30887 переглядiв

"Київстар" усунув перебої зі зв'язком на півдні та заході України, спричинені проблемою 20 грудня. Робота мережі стабілізується.

Спеціалісти "Київстар" усунули складнощі зі зв'язком у ряді міст на півдні та заході, які виникли зранку 20 грудня. Про це журналісту УНН повідомили в пресслужбі "Київстару".

Спеціалісти Київстару усунули складнощі зі зв`язком, які виникли зранку 20 грудня у ряді міст на заході і півдні України. Наразі сервіси працюють у звичному режимі. Також повідомляємо, що послуга LTE в Україні та в міжнародному роумінгу працює без обмеження швидкості

- повідомили в "Київстар".

Також в пресслужбі повідомили, що мережа Київстару завершує стабілізацію після наймасштабнішої хакерської атаки. 

"У найближчий час компанія повідомить про нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку", - зазначили в "Київстар".

Нагадаємо 

На заході та півдні України виникли складнощі зі зв'язком мобільного оператора "Київстар" (Kyivstar).

Директор з корпоративних комунікацій у Kyivstar Анна Захараш зазначала, що сьогоднішній збій у "Київстар" не нова кібератака, а подолання наслідків попередньої атаки.

12 грудня потужна хакерська атака на українську мобільну мережу "Київстар" спричинила перебої в роботі та технічні проблеми; компанія працює над відновленням і виплатить компенсації постраждалим абонентам.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Volkswagen, Porsche и Audi перейдуть на стандарт зарядки Tesla

     • 31883 переглядiв