kyivstar-povnistiu-vidnovyv-vsi-posluhy-kompanii

"Київстар" повністю відновив всі послуги компанії

 • 100588 переглядiв

Компанія "Київстар" повністю відновила роботу своїх сервісів після кібератаки, включаючи міжнародний роумінг, який був відновлений останнім. Президент компанії Олександр Комаров визнав, що атака призвела до певних втрат абонентів, кількість яких поки що не визначена.

Оператор мобільного зв’язку "Київстар" відновив усі послуги компанії після потужної кібератаки. Про це повідомив президент "Київстар" Олександр Комаров в ефірі телемарафону, передає УНН.

Ми відновили всі послуги на 100% по всій території України, а також за кордоном. Останню послугу, яку ми відновлювали, це був міжнародний роумінг. У понеділок ми почали і у вівторок закінчили. Тобто всі послуги "Київстар" повністю працюють, працюють без будь-яких обмежень

- сказав Олександр Комаров.

Деталі

Президент компанії також повідомив, що через збій безумовно стався відтік абонентів, але поки їх точна кількість не прорахована. "Усе ще є деякі проблеми з внутрішніми системами моніторингу, аналітики, які ми зараз відновлюємо, і, думаю, що ми побачимо вже реальну статистику за кілька днів",- зазначив він.

Також Олександр Комаров наголосив на тому, що "Київстар" зробили фундаментальні висновки, які стосуватимуться багатьох компаній, які суттєво залежать від IT інфраструктури, які допоможуть в майбутньому вберегтися від нових ризиків.

Нагадаємо

12 грудня на мережу мобільного оператора "Київстар" (Kyivstar) здійснили потужну хакерську атаку, що стала причиною технічного збою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогоднішній збій у "Київстар" не нова кібератака - представниця компанії 

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Київстар" повністю відновив всі послуги компанії

     • 100588 переглядiв

    8-річна дівчинка стала чемпіонкою Європи з шахів у бліц

     • 40673 переглядiв