kyivshchynu-atakuvaly-drony-chetvertu-nich-pospil-bez-vluchan-ta-postrazhdalykh-cherez-padinnia-ulamkiv-ye-poshkodzhennia

Київщину атакували дрони четверту ніч поспіль: без влучань та постраждалих, через падіння уламків є пошкодження

 • 26588 переглядiв

Ворожі БПЛА атакували Київську область, але без влучань в інфраструктуру та постраждалих. Уламки пошкодили приватні будинки та обірвали електропроводи.

Київську область четверту ніч поспіль атакували ворожі ударні дрони. Влучань в об’єкти цивільної та критичної інфраструктури не зафіксовано. Також обійшлось без постраждалих. Уламки БПЛА впали на території одного з населених пунктів, обірвані електропроводи, пошкоджені дахи двох приватних будинків . Про це у суботу повідомив голова ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

Деталі

За словами Кравченка, тривога в області оголошувалася тричі.

Влучань в об’єкти цивільної та критичної інфраструктури немає. Постраждалі відсутні. Уламки ворожого БпЛА впали на території одного з населених пунктів

- написав Кравченко у Facebook.

За його словами, унаслідок падіння уламків виникла пожежа травʼяного настилу, яку оперативно ліквідували.

Також обірвані електропроводи. Крім того, як повідомляється, пошкоджено дахи двох приватних будинків та паркан. Уламки фіксуються на присадибних ділянках.

Доповнення

Сили протиповітряної оборони у ніч на  27 липня збили ворожу ракету Х-59/Х-69 та чотири "шахеди" у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській та Київській областях. Загалом протягом минулої та за цю добу протиповітряною обороною знищено ще вісім повітряних цілей. 

Популярні

Новини по темі

Уночі над Дніпропетровщиною збили два ворожі дрони

 • 26386 переглядiв

На Херсонщині під ворожий удар потрапив водій "швидкої"

 • 23833 переглядiв