kuzin-dlya-uspishnogo-podolannya-covid-19-ukrayina-maye-vidnoviti-dovoyenni-tempi-vaktsinatsiyi

Для успішного подолання Covid-19 Україна має відновити довоєнні темпи вакцинації - Кузін

 • 941155 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. На сьогодні у країнах світу спостерігається високий рівень вакцинації населення, що дало змогу зменшити кількість смертельних випадків через COVID-19. В Україні слід відновити довоєнні темпи імунізації, щоб успішно подолати хворобу, сказав під час брифінгу заступник міністра охорони здоров'я України -  головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

Цитата

"У всьому світі та в Європі показники вакцинації знаходяться на дуже високому рівні, і це дало можливість європейським країнам не лише скасувати карантинні обмеження, але і наблизитися до того, що кількість смертельних випадків через COVID-19 набагато менша, ніж у тих країнах, які мають недостатній рівень охоплення вакцинацією", - сказав він.

Кузін додав: "Тому для того, щоб рухатися в напрямку подолання ковіду, Україна має зробити ще надзусилля для того, щоб поновити вакцинацію принаймні на тих рівнях, які були в довоєнний період".

Деталі

За словами заступника, завдяки світу Україна наближається до того, щоб оголосити "певні успіхи у боротьбі з ковідом".

Крім цього, він розповів, що в країні найбільш поширений штамп коронавірусу "Кракен". Він також попередив, що на фоні потреби українців часто перебувати у бомбосховищах та неможливості дотримуватися протиепідеміологічних норм є ризик, що захворіє більша кількість населення.

Нагадаємо

Головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін в коментарі УНН заявив, що підйом захворюваності на COVID-19 в Україні спостерігатиметься до середини березня, а після цього буде поступовий спад.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    “Армія відновлення”: залучено вже 9,5 тисячі безробітних

     • 797423 переглядiв