kupyanskiy-napryamok-vorog-328-raziv-zavdavav-udariv-po-pozitsiyakh-zakhisnikiv

Куп'янський напрямок: ворог за добу завдав 328 ударів по позиціях захисників

 • 1090087 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. На Купʼянському напрямку наразі залишається основне зосередження військ окупантів. За минулу добу росіяни 328 разів вдарили по позиціях українських захисників. Проте наші оборонці продовжують знищувати ворога та його техніку, повідомив в ефірі телемарафону речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає УНН.

Цитата

“Ворог намагається там підняти ескалацію, перехопити ініціативу та атакувати наші позиції. За цю добу зокрема в районі Іванівки та Синьківки відбувалися головні атакуючі дії. Ворог вісім разів намагався атакувати наші позиції. 328 разів завдавав ударів всіма видами і калібрами артилерії: від мінометів до реактивних систем залпового вогню. Також було здійснено 10 авіанальотів бойовими гелікоптерами та штурмовою авіацією”, - повідомив Череватий.

Проте, українські оборонці відбивають атаки ворога та продовжують знищувати окупантів разом з їх технікою.

“В ході відбиття ворожих атак було знищено 69 окупантів, 97 поранено, підбито 2 танки Т-72, 3 бронеавтомобілі, гаубицю Д30, міномет, 2 безпілотники ворожих ZALA та один командно-спостережний пункт роти”, - сказав Череватий.

Нагадаємо

Раніше речник повідомляв, що російські війська на Куп'янському напрямку намагаються перехопити ініціативу і діяти агресивно, залучаючи більше авіації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідники опублікували відео зі свого "полювання" в Чорному морі

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Кримському мосту знов "бавовна" - ЗМІ

     • 1601627 переглядiв

    Метеорний потік Персеїди досягне піку цими вихідними

     • 2087994 переглядiв