kupyansk-zranku-zaznav-vorozhogo-obstrilu-sinyegubov

Куп'янськ зранку зазнав ворожого обстрілу - Синєгубов

 • 579928 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Куп'янськ Харківської області вранці обстріляли російські окупанти. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у понеділок, 13 лютого, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні зранку ворог знову обстріляв Куп'янськ. У місті пошкоджені житлові будинки сталися пожежі. На щастя, ніхто не постраждав", - повідомив Синєгубов.

Деталі

Протягом минулої доби, за даними голови ОВА, ворог з артилерії та мінометів обстріляв щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського та Куп'янського районів в області.

"Найбільше постраждали Куп'янськ, Вовчанськ та селище Дворічна. Там пошкоджені переважно приватні житлові будинки. У Вовчанську, внаслідок влучання у приватний будинок, поранення отримав 47-річний цивільний чоловік", - зазначив Синєгубов.

Голова ОВА також повідомив, що на лінії зіткнення українські захисники надійно тримають свої позиції та дають рішучу відсіч ворогу.

Доповнення

Окупанти минулої доби завдали 4 ракетних удари та здійснили 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Куп'янськ зранку зазнав ворожого обстрілу - Синєгубов

     • 579928 переглядiв

    Місія МВФ розпочинає роботу для перегляду програми України

     • 736945 переглядiв

    В Одесі вперше за довгий час запускають трамваї та тролейбуси

     • 782954 переглядiв

    Миколаївщина: окупанти били з РСЗВ по одній з громад

     • 503609 переглядiв

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 138 тисяч

     • 647952 переглядiв