ukenru
kuleba-zaiavyv-shcho-potribno-vyrishyty-pytannia-imunitetiv-putina-mishustina-i-lavrova

Кулеба заявив, що потрібно вирішити питання імунітетів путіна, мішустіна і лаврова

 • 31386 переглядiв

Дмитро Кулеба наголосив на необхідності розв'язання питання імунітетів так званої «трійки»: владіміра путіна, його Прем’єр-міністра та міністра закордонних справ. Таку заяву він зробив під час вого виступу в Європейському Парламенті у Брюсселі.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба наголосив на необхідності вирішення питання імунітетів так званої "трійки": російського диктатора володимира путіна, його прем’єр-міністра михайла мішустіна та міністра закордонних справ сергія лаврова. Про це він сказав виступаючи у Європейському Парламенті в Брюсселі на конференції "Справедливість і відповідальність за війну росії проти України. Рекомендації та шлях вперед", передає УНН з посиланням на МЗС.

Деталі

 В МЗС відзначили, що Дмитро Кулеба окремо наголосив на необхідності розв'язання питання імунітетів так званої "трійки": владіміра путіна, його Прем’єр-міністра та міністра закордонних справ.

Окрім того, він зазначив, що якщо дозволити путіну та його соратникам уникнути відповідальності за злочини, ми приречемо дітей жити у світі, повному війн і несправедливості.

"Злочин агресії проти України скоєно. Він має бути покараний. Якщо ми дозволимо Путіну та його соратникам уникнути відповідальності за злочини, ми приречемо наших дітей жити у світі, повному війн і несправедливості. Маємо відкласти всі політичні та правові розбіжності та створити повноцінний Спеціальний трибунал за злочин агресії проти України", - заявив Кулеба.

Доповнення

Кулеба заявив, що потрібно відкласти всі політичні та правові розбіжності та створити повноцінний Спеціальний трибунал за злочин агресії рф проти України. 

Анна Мурашко

Війна