kuleba-vvazhaye-scho-putin-pereyshov-do-trivaloyi-viyni

Кулеба вважає, що путін перейшов до тривалої війни

 • 308300 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що російський диктатор володимир путін перейшов від швидкої "спецоперації" до тривалої й виснажливої війни проти України. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН, пише УНН.

Цитата

"Перейшов (до тривалої війни - ред.), безумовно. Дивіться, путін, насправді, однаковий завжди. І це саме та стратегія, якої він дотримувався від 2014 року. Якщо ми повернемося в той час, то теж згадаємо, що він чекав на вибори в Греції, де мали перемогти ліві, які, на його думку, мали заблокувати санкції ЄС. І ліві перемогли, але санкції не заблокували. То він очікував виборів у Франції, щоб до влади прийшов інший більш лояльний до нього президент. То він ще чогось очікує.

Це його загальна стратегія. Він собі може планувати все що завгодно. У нас є свій план, і він набагато ефективніший, ніж його", - зауважив Кулеба у відповідь на запитання, чи путін перейшов до тривалої й виснажливої війни проти України, вирішивши почекати до президентських виборів у США 2024 року, на яких, на його думку, може перемогти Дональд Трамп.

Нагадаємо

Кулеба після рашистських ударів закликав західних лідерів не зволікати з ППО для України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба вважає, що путін перейшов до тривалої війни

     • 308300 переглядiв

    Жителів кількох областей попередили про можливі вибухи

     • 254325 переглядiв

    Окупанти у Севастополі закрили головну переправу - росЗМІ

     • 180217 переглядiв

    У NASA розповіли, коли планують запустити місію Psyche

     • 298807 переглядiв