kuleba-vizme-uchast-u-ministerskomu-zasidanni-rady-ukraina-nato-v-briusseli

Кулеба візьме участь у міністерському засіданні Ради Україна-НАТО в Брюсселі

 • 66151 переглядiв

Кулеба візьме участь у засіданні Ради Україна-НАТО на рівні міністрів у Брюсселі 3-4 квітня, де обговорюватиметься збільшення військової допомоги Україні, посилення протиповітряної оборони та нарощування потужностей з виробництва озброєнь.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 3-4 квітня відвідає штаб-квартиру Північноатлантичного альянсу у Брюсселі, та візьме участь у міністерському засіданні Ради Україна - НАТО. Про це повідомляє пресслужба МЗС України у Facebook, пише УНН.

Глава МЗС візьме участь у міністерському засіданні Ради Україна-НАТО та проведе низку двосторонніх зустрічей з міністрами закордонних справ інших країн, ключова увага яких буде приділена збільшенню військової допомоги Україні, зміцненню протиповітряної оборони нашої держави та нарощуванню потужностей виробництва зброї,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

У МЗС зазначили, що важливими темами зустрічей також стануть Формула миру Президента Володимира Зеленського, використання заморожених російських активів для потреб України та інші нагальні теми.

Нагадаємо

Під час офіційного візиту до Нідерландів 2 квітня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба взяв участь у засіданні міністерської конференції "Відновлення справедливості для України". В ході підсумкової пресконференції глава МЗС наголосив, що нинішня експансіоністська політика Москви нерозривно пов’язана з безкарністю впродовж усієї імперіалістичної історії росії.

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни за добу поранили ще трьох жителів Донеччини

     • 27529 переглядiв