ukenru
kuleba-u-gaazi-zustrivsya-z-golovoyu-vitse-premyerom-niderlandiv-zoseredilisya-na-podalshikh-postachannyakh-zbroyi-ukrayini

Кулеба у Гаазі зустрівся з нідерландським колегою: зосередилися на подальших постачаннях зброї Україні

 • 96277 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся у Гаазі з віце-прем’єр-міністром Нідерландів Вопке Гукстрою. Сторони оговорили подальше постачання зброї в Україну та нові санкції у Європі. Про це Кулеба написав у своєму Twitter, пише УНН.

Цитата

“Познайомився з моїм колегою і другом Вопке Гукстрою на початку мого візиту до Гааги. Подякував йому та уряду Нідерландів за їхні зусилля захистити мир в Україні та Європі. Ми зосередилися на подальших постачаннях зброї, нових санкціях проти росії та статусі України кандидата в ЄС”, – написав Кулеба.

Додамо

У політичному документі, який має бути ухваленим у середу, 18 травня, Європейська комісія закликає країни-члени ЄС активізувати підготовку до "повного припинення постачання російського газу", розглянувши надзвичайні заходи, такі як тимчасове обмеження цін на газ.

Met with my colleague and friend @WBHoekstra at the beginning of my visit to The Hague. Commended him and the Dutch government for their efforts to defend peace in Ukraine and Europe. We focused on further arms supplies, new sanctions on Russia, and Ukraine’s EU candidate status. pic.twitter.com/EbLhdtpscN

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) May 17, 2022

Українські Національні Новини

Політика