ukenru
kuleba-rizko-rozkritikuvav-vidmovu-zelenskomu-u-vistupi-na-oskari

Кулеба різко розкритикував відмову Зеленському у виступі на "Оскарі"

 • 3541661 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв'ю BILD am SONNTAG різко розкритикував те, що Президенту України Володимиру Зеленському не дозволили виступити на церемонії вручення "Оскара", пише УНН.

Цитата

«Я думаю, що якщо фільм "На західному фронті без змін" отримає "Оскар" за найкращий іноземний фільм, а президентові Зеленському, який воює, керує країною, веде найбільшу війну з часів Другої світової війни в Європі, не дозволять виступити на "Оскарі", то кращого прикладу лицемірства топ-менеджерів та продюсерів у кіноіндустрії ви не знайдете", - сказав в інтерв'ю BILD am SONNTAG голова МЗС України.

«Слова "смішно" недостатньо, щоб описати це лицемірство. Я не ставлю під сумнів якість фільму. Я просто хочу сказати, - люди, якщо ви збираєтеся нагороджувати фільм про війну і не розумієте, що саме тоді, коли ви п'єте шампанське, одягаєте гарний одяг і діаманти, і не хочете чути реальну історію про війну, яка відбувається тут і зараз, з вами щось не так», - заявив міністр.

Доповнення

З початку війни Зеленський виступав на преміях «Золотий глобус» та «Греммі», Каннському кінофестивалі та Берліналі.

Кіноакадемія відмовила Президентові України у виступі на «Оскарі», пише Variety з посиланням на джерела.

Українські Національні Новини

Політика