kuleba-pro-zustrich-z-hlavoiu-mzs-moldovy-tsia-zustrich-dala-nam-zmohu-zviryty-hodynnyky

Кулеба про зустріч з Главою МЗС Молдови: ця зустріч дала нам змогу "звірити годинники"

 • 17848 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся з колегою з Молдови Міхаєм Попшоєю. Вони обговорили безпеку, енергетику, логістику та євроінтеграцію, зміцнивши співпрацю між країнами.

Зустріч міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з міністром закордонних справ Молдови на початку липня дозволила їм "звірити годинники" з основних питань.

Про це сказав Глава МЗС України Дмитро Кулеба в інтерв’ю молдавському виданню NewsMaker, пише УНН.

Глава МЗС України висловив щиру подяку моєму колезі Міхаю Попшій за традиційну молдовську гостинність, надану українській делегації в Кишиневі.

"У нас із Міхаєм за час спільної роботи склалися чудові стосунки. Ми постійно на зв'язку, не тільки у форматі офіційних зустрічей, а й просто в месенджері. І він, і я знаємо, що можемо розраховувати один на одного в усіх питаннях. Зустріч у Кишиневі дала нам змогу "звірити годинники" з основних питань, що становлять взаємний інтерес для народів наших країн: гарантування безпеки в регіоні, посилення енергетичної стійкості, розвиток взаємовигідних логістичних та інфраструктурних проєктів, підтримання стабільності та протидія спробам росії "розхитати" ситуацію в Молдові та регіоні, інтеграція в ЄС", - сказав Кулеба.

Нагадаємо

На початку липня Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відвідав Молдову, де зустрівся з міністром закордонних справ Молдови Міхаєм Попшоєм і міністеркою закордонних справ Румунії Люмініцею Одобеску. 

Популярні

Новини по темі

Україна очікує зібрати 27 млн тонн ранніх зернових

 • 25523 переглядiв