ukenru
kuleba-povidomiv-na-yakiy-stadiyi-znakhodyatsya-peregovori-z-rosiyeyu

Кулеба повідомив, на якій стадії знаходяться переговори з росією

 • 192318 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Поведінка росії свідчить про те, що вона не готова до мирних переговорів. Про це заявив на брифінгу у понеділок міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Переговори з росією зрозуміло на якій стадії, вони на стадії повномасштабного наступу на Донбасі, вони в спробах росії встановити свою повноцінну владу на тимчасово окупованих територіях в Херсонській і Запорізькій областях, вони в кожній ракеті яка летить по тому чи іншому місту України або об'єкту нашої інфраструктури. Це все, що потрібно знати про налаштованість росії на переговори», - заявив міністр.

Деталі

На його думку, коли сторона прагне вести переговори, то поводить себе інакше.

«росія може зробити сто заяв про те, які вони відкриті до переговорів, але це все – класичне КДБ-шне маскування, операція із маскування своїх справжніх дій. Справжні дії росії – це продовження агресії і блокування українських портів», - додав дипломат.

Раніше

Минулого тижня ЗМІ повідомили, що Італія, Угорщина та Кіпр закликають до припинення вогню в Україні та мирних переговорів з росією, тим самим ставлячи себе у протиріччя з іншими державами-членами ЄС, які вирішили зайняти більш жорстку позицію щодо Москви.

Українські Національні Новини

Політика