kuleba-nagadav-dlya-tikh-khto-maye-korotku-pamyat-pro-pastku-peregovoriv-z-rf

Кулеба нагадав "для тих, хто має коротку пам'ять" про пастку переговорів з рф

 • 43956 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба нагадав тим, хто стверджує, що Україна повинна зараз вести переговори з росією, що жоден із 200 раундів переговорів чи 20 угод про припинення вогню не завадили російському диктатору володимиру путіну розпочати повномасштабне вторгнення у лютому 2022 року, передає УНН.

Цитата

"Для тих, хто має коротку пам'ять. З 2014 по 2022 рік Україна провела близько 200 раундів переговорів з росією. За цей період було досягнуто 20 домовленостей про припинення вогню, і всі вони були швидко порушені росією. Жоден із 200 раундів переговорів чи 20 угод про припинення вогню не завадили путіну розпочати жорстоке повномасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року", - вказав Кулеба у соцмережі Х.

"Ті, хто стверджує, що Україна повинна зараз вести переговори з росією, або не поінформовані, або введені в оману, або стають на бік росії і хочуть, щоб путін взяв паузу перед ще більшою агресією. Ми не повинні і не потрапимо в цю пастку", - наголосив голова МЗС.

Доповнення

4 листопада Президент Володимир Зеленський заявив, що на сьогодні ніхто з лідерів ЄС та США не тисне на нього для того, щоб Україна сіла за стіл переговорів з рф, й щось їй віддала. Президент наголосив, що такого не буде.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вночі стріляли по Сумщині з мінометів

     • 25034 переглядiв

    На Миколаївщині ворог бив по одній громаді з артилерії

     • 23963 переглядiв

    Із небезпечних громад Куп'янщини евакуювали вже 220 дітей - ОВА

     • 28783 переглядiв

    Бюджет-2024 можуть ухвалити до кінця тижня - голова комітету

     • 32511 переглядiв

    росіяни обстрілами пошкодили ще один дитсадок на Харківщині

     • 24256 переглядiв