ukenru
ksu-sche-ne-otrimav-rishennya-oask-pro-ponovlennya-shevchuka-na-posadi

КСУ ще не отримав рішення ОАСК про поновлення Шевчука на посаді

 • 8630 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Конституційний суд України ще не отримав рішення Окружного адміністративного суду міста Києва (ОАСК) у справі № 640/8752/19 щодо поновлення Станіслава Шевчука на посаді судді та голови КСУ. Про це УНН повідомили у пресслужбі суду.

"Станом на 16 жовтня 2019 року, на час прибуття Станіслава Шевчука до КСУ, відсутнє рішення ОАСК у справі № 640/8752/19, завірене гербовою печаткою, як цього вимагає чинне законодавство України. Крім того, як скорочений, так і повний тексти рішення у цій справі відсутні у Єдиному державному реєстрі судових рішень. Надана особисто Станіславом Шевчуком 15 жовтня 2019 року копія скороченого судового рішення ОАСК від 11 жовтня 2019 року не завірена належним чином, як цього вимагає Інструкція з діловодства в адміністративних судах України", - вказали у КСУ.

Таку заяву у суді оприлюднили на фоні того, що 16 жовтня до КСУ звернувся Станіслав Шевчук з усною вимогою допустити його до робочого місця. "Він наголошував на тому, що в рішенні ОАСК йдеться про негайне виконання рішення в частині поновлення Станіслава Шевчука на посаді судді та голови КСУ. Так, Станіславу Шевчуку було роз’яснено, що КСУ невідкладно, 15 жовтня об 11:15, приступив до розгляду цього питання", - додали у КСУ.

Нагадаємо, 11 жовтня повідомлялося, що суд поновив Шевчука на посаді судді та голови КСУ.

Українські Національні Новини

Політика