ukenru
ksu-pereyshov-do-zakritoyi-chastini-rozglyadu-skargi-schodo-pensiy-likvidatoram-avariyi-na-chaes

КСУ перейшов до закритої частини розгляду скарги щодо пенсій ліквідаторам аварії на ЧАЕС

 • 8700 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Конституційний суд України продовжив розгляд скарги щодо встановлення розміру пенсії по інвалідності ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС і перейшов до закритої частини розгляду. Про це повідомив відділ комунікацій Конституційного Суду України та правового моніторингу, передає УНН.

За інформацією прес-служби, сьогодні, 15 квітня, Другий сенат Конституційного суду України на пленарному засіданні у формі письмового провадження розпочав розгляд справи за конституційною скаргою Олексія Бобиря щодо конституційності окремих положень закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".
Другий сенат Конституційного суду України завершив розгляд справи на відкритій частині пленарного засідання та перейшов до закритої частини пленарного засідання для ухвалення рішення у справі.

Головував на пленарному засіданні заступник Голови Конституційного Суду України Олександр Тупицький, також були присутні суб’єкт права на конституційну скаргу Олексій Бобир, уповноважений представник суб’єкта права на конституційну скаргу Олег Ананченко та інші громадяни України.

Нагадаємо, 10 квітня Конституційний суд України почав розгляд скарги щодо встановлення розміру пенсії по інвалідності ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

Українські Національні Новини

Політика