ukenru
krok-do-peremogi-ukrayini-blagodiyniy-fond-mkhp-gromadi-ta-gromadska-organizatsiya-sich-pidpisali-memorandum-pro-spivpratsyu-i-partnerstvo

“Крок до перемоги України”: благодійний фонд "МХП-Громаді" та громадська організація "СІЧ" підписали меморандум про співпрацю і партнерство

 • 231738 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Благодійний фонд "МХП-Громаді" та громадська організація "СІЧ" підписали меморандум про співпрацю і партнерство, повідомляє УНН.

У громадській організації заявили - вважають благодійний фонд “МХП-Громаді” своїм надійним та стратегічним партнером.

Цитата

“Вкотре наголошуємо на тому, що разом ми сила, а відтепер маємо офіційне підтвердження цьому. Відбулася дуже важлива подія для нас — підписання договору між громадською організацією "СІЧ" та благодійним фондом "МХП-Громаді". Меморандум про співпрацю і партнерство став ще одним рішучим кроком до неминучої перемоги України. Ми впевнені, далі — більше! Більше можливостей і масштабних проектів!”, - заявили в громадській організації “СІЧ”.

Фонд “МХП-Громаді” й раніше допомагав ГО “Січ”, зокрема - у транспортуванні гуманітарного вантажу, наданні пального для автівок ГО, продуктами харчування.

Власними ресурсами "СІЧ" зі свого боку готує м’ясні консерви з продукції МХП і передає українським захисникам, а також за потреби передає гуманітарний вантаж для наших громад, які приймають вимушено переміщених осіб та підтримують військових.

Нагадаємо

Нещодавно благодійний фонд "МХП — Громаді" передав 84 комплекти літньої військової форми для потреб Збройних Сил України. Літню військову форму отримав один з підрозділів, що боронить українську землю на Ізюмському напрямку.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство