kriviy-rig-kherson-vluchannya-v-zhitlovi-budinki-korpus-universitetu-perekhrestya-zelenskiy-pokazav-naslidki-rankovoyi-ataki-rf

"Кривий Ріг, Херсон. Влучання в житлові будинки, корпус університету, перехрестя": Зеленський показав наслідки ранкової атаки рф

 • 340941 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у понеділок відреагував на ранкові удару російських військ по Кривому Рогу і Херсону, зазначивши, що вже провів розмови з МВС та СБУ, і влада вже займається ситуацією, пише УНН.

Цитата

"Ранок понеділка. Регіони України під обстрілами окупантів, які продовжують тероризувати мирні міста і людей. Кривий Ріг, Херсон. Влучання в житлові будинки, навчальний корпус університету, перехрестя. На жаль, є загиблі й поранені. Під завалами можуть бути люди. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких через російський терор", - написав Зеленський у соцмережах і оприлюднив відео з наслідками ворожої атаки. 

Деталі

Як зазначив Президент, рятувальники та всі необхідні служби на місці й працюють. "Намагаємося врятувати якомога більше людей. Уже провів розмови з МВС та СБУ. Заступник керівника Офісу Президента з питань регіональної політики Олексій Кулеба та голови ОВА займаються ситуацією", - вказав він.

"Останні дні ворог уперто б’є по містах, по центрах міст. Обстрілює цивільні об'єкти й житло. Але цей терор нас не злякає і не зламає. Працюємо й рятуємо наших людей", - наголосив Зеленський.

Доповнення

31 липня російські війська вранці обстріляли центр Херсона, попередньо, з РСЗВ "Град". Внаслідок удару російських військ по Херсону одна людина загинула, чотирьох доправили в лікарню.

Також 31 липня російські війська поцілили по Кривому Рогу двома ракетами. Є влучання по навчальному закладу, також є руйнування у житловій багатоповерхівці, під завалами можуть бути люди. Наразі відомо, що одна людина загинула, 10 звернулися до медиків, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф імовірно атакувала Кривий Ріг балістикою - Ігнат

     • 275134 переглядiв

    В Донецьку гучно, повідомляють про "прильоти" в центрі

     • 302903 переглядiв

    Ворог завдав ракетний удар по Кривому Рогу - МВС

     • 96764 переглядiв