ukenru
krishtianu-ronaldu-zvinuvachuyut-u-zgvaltuvanni-zmi

Кріштіану Роналду звинувачують у зґвалтуванні - ЗМІ

 • 12467 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Кріштіану Роналду звинувачують у зґвалтуванні у 2009 році в Лас-Вегасі. Футболіст наполягає, що секс був за взаємною згодою. Про це повідомляє УНН з посиланянм на DW.

Американка Катрін Майорга звинуватила відомого футболіста Кріштіану Роналду у зґвалтуванні, яке, за її словами, відбулося у 2009 році в Лас-Вегасі.

Жінка заявила, що Роналду заплатив 375 тисяч доларів за те, щоб вона не розголошувала подій тієї ночі. Адвокат Майорги, як пише видання, подав цивільний позов до суду в американському штаті Невада. За даними Der Spiegel, захисник Майорги спирається на документ, який описує зґвалтування, і де зокрема зазначається, що вона багато разів просила Роналду зупинитися. Натомість футболіст заперечує звинувачення і стверджує, що секс відбувся за обопільною згодою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура Лос-Анджелеса не буде висувати проти Меріліна Менсона звинувачення в згвалтуванні

Як повідомляв УНН, прокуратура округу Лос-Анджелес (штат Каліфорнія), розглянувши справу одного з учасників поп-гурту Backstreet Boys Ніка Картера, заявила, що не стане пред’являти йому офіційних звинувачень в згвалтуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Sky News показав нове відео з кадрами домагань з боку Харві Вайнштейна

Українські Національні Новини

Новини Світу