ukenru
kreml-vidpoviv-na-kritiku-kadirova-provaliv-rf-na-viyni-v-ukrayini-radit-vidkinuti-emotsiyi

кремль відповів на критику кадирова провалів рф на війні в Україні: радить відкинути емоції

 • 468087 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. У кремлі відреагували на критику главою чечні рамзаном кадировим провалів рф на війні в Україні. Слова речника глави кремля дмитра пєскова, де той радить відкинути емоції, цитують росЗМІ, пише УНН.

Контекст

Як зазначають у Центрі СтратКому, розгром російських військ у Лимані, який пропагандисти називають "відведенням на більш вигідні рубежі", призвів до шквалу критики російського керівництва з боку одіозних офіційних осіб. "Навіть кадиров почав звинувачувати генерала лапіна і начальника російського генштабу герасимова у непрофесійності, а це свідчить про те, що погані справи у вищому керівництві", - відзначили у Центрі.

На те, що, у росії не лише путін керує війною проти України, а й навіть власники ПВК та кадиров, звернув увагу і радник Офісу Президента Михайло Подоляк у Twitter.

Що кажуть у кремлі

пєсков заявив, що глави регіонів рф мають право давати свої оцінки, у тому числі і кадиров, "який дуже багато зробив" для вкладу у війну. Однак "навіть у важкі моменти емоції мають бути виключені з оцінок", заявив речник кремля.

Доповнення

Тим часом кадиров вийшов з новою заявою - каже, відправить на війну в Україну своїх 3 неповнолітніх синів - 16, 15 та 14 років. За його словами, його діти відправляться "на передову" і будуть знаходитися на "найскладніших ділянках лінії зіткнення".

Українські Національні Новини

Війна