ukenru
kreml-progolosuvav-za-nezalezhnist-vid-rozumu-ta-zdorovogo-gluzdu

кремль проголосував за незалежність від розуму та здорового глузду – Гетманцев

 • 358013 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Указ російського диктатора володимира путіна про визнання незалежності Запорізької та Херсонської областей сповнений абсурду та позбавлений здорового глузду. Так прокоментував це рішення кремлівської влади народний депутат Данило Гетманцев, передає УНН.

Цитата

"Якщо Запорізька усе ж таки область, як вона може бути незалежною, а якщо вона незалежна, як вона може бути областю?

Яскравіше лише посилання на міжнародні правові засади та статут ООН у контексті запорізького та херсонського етносу", – розмірковує нардеп.

Він припускає, що ми, вочевидь, пропустили якесь рішення, за яким російська влада позбулася здорового глузду.

Цитата

"Очевидно, був ще один референдум, який ми пропустили. кремль проголосував за незалежність від розуму та здорового глузду. І його результати неможливо не визнати", – припускає Гетманцев.

Нагадаємо

президент рф підписав указ про визнання незалежними Запорізької та Херсонської областей, території яких перебувають під російскою окупацією.

У відповідь на це генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський підписав документ про те, що територія кремля належить "Укрпошті".

Додамо

Сьогодні, 30 вересня, о 15 годині у кремлі запланована офіційна церемонія з анексії окупованих рф територій України на підставі результатів псевдореферендумів.

Президент України Володимир Зеленський скликав на 30 вересня засідання РНБО.

Українські Національні Новини

Політика